Logo Businesshuis
  • 1
Het nieuwe netwerken
Banner-1200-bovenin
Werkplekken
Crown Business Center

Een prachtig kantoorpand midden in de bekende Waarderpolder!

Crown Business Center Haarlem is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het heeft kantoorruimten, diverse vergader- en conferentieruimten. Ook is er een restaurant met een riant dakterras. Er zijn veel faciliteiten die het aangenaam en gemakkelijk maken voor u. Bovendien is er een kinderdagverblijf in het pand. Over gemak gesproken!

CBC Haarlem is een mooi pand met weids uitzicht over het polderlandschap en makkelijk bereikbaar met de trein en de A5 en A9 liggen dichtbij.

NIEUW!!! Flexteamwork, flexwerken inclusief gratis advies en begeleiding.

 

1) Kantoorunits voor 1 tot 100 personen met flexibele contracten

2) Vernieuwde vergaderruimtes voor 2 tot 250 gasten

3) Gratis en voldoende parkeergelegenheid rondom het pand

4) Vernieuwd bedrijfsrestaurant met dagelijks vers buffet en ruimte voor borrels

5) Het hele jaar door doorlopende events waar ondernemend Haarlem elkaar ontmoet zoals de INSPIRED023 dag


Een werkplek waar u in een energiek tempo uw business kunt vergroten, ervaring en kennis met elkaar kunt delen en zoals de huidige tijdsgeest aangeeft; werkbalans kunt vinden. Hier vindt u een stimulerende werkplek met intern een kinderdagverblijf, authentieke gym, vernieuwd bedrijfsrestaurant met een riant dakterras, een diversiteit aan vergaderzalen en een fantastisch natuurgebied op loopafstand?

Het altijd vriendelijke ontvangst door de gezamenlijke receptioniste en telefoniste, zorgt voor de persoonlijke touch van weleer met heel veel ruimte voor expansie.

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven en de verzorgde persoonlijkheid van het gebouw is het centrale thema van de Crown Business Center-Haarlem. Het pand is zich in flinke vaart aan het ontwikkelingen als hét bruisende werk en ontmoetingspunt van industriegebied De Waarderpolder.

Prijs: vanaf € 250.- per maand

Werkplek: werkplekken en kantoorunit(s)

Vergadermogelijkheden: meerder ruimtes beschikbaar

Openingstijden: ...

Faciliteiten: Inclusief: Receptiediensten, telefonie en internet, gemeubileerd kantoor en eigen parkeerplaats.

Proefdraaien: of kijken naar de beschikbare ruimtes? bel of mail...

Overige: CBC Haarlem heeft verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.

 


Adres:
A. Hofmanweg 5 A
2031 BH Haarlem Oost - Waarderpolder


Wie werken hier?

Kennis aanwezig

Banner-BUUV-met-vraag200
Haarlem updates